salonnauticobcn
Tot i la incertesa de la seva celebració a principis d’aquest mes, el Saló Nàutic de Barcelona, organitzat per la Fira de Barcelona, ha navegat a tota vela.

Aquesta 56 edició, s’ha tancat amb els millors resultats dels últims anys: 275 expositors partícips, un 7% més que el 2016, que han ocupat 23.000 m2 d’espai net (+ 11%).

El president de l’esdeveniment, Luis Conde, ha assenyalat que enguany “s’ha registrat una intensa activitat comercial en els estands dels expositors, on s’han generat vendes, contactes i noves operacions. Un volum de negoci -a la fira es genera el 50% de les vendes anuals del sector- que ha anat acompanyat d’una important assistència de visitants amb capacitat de compra “.

Conde ha sostingut que “els bons resultats d’aquest any consoliden la recuperació del saló, que va en línia amb la tendència positiva de la indústria nàutica espanyola“, que ha crescut més d’un 9% de gener a setembre de 2017.

El certamen ha celebrat, així mateix, una de les seves edicions més innovadores i tecnològiques. Entre les 120 novetats presentades, han destacat les embarcacions connectades i noves apps que permeten controlar el vaixell a través d’un telèfon mòbil o un rellotge intel·ligent; també vaixells més sostenibles amb motors híbrids i nous gadgets per practicar esports nàutics, com la bicicleta aquàtica o la moto tauró.

Sens dubte, i tal com assenyala Jordi Freixas, director del saló, “la nàutica està en plena transformació tecnològica i el certamen ha estat un any més aparador de les últimes tendències d’un sector que aposta pels vaixells més segurs, confortables i fàcils de governar “.

Port Olímpic felicita l’organització del Saló Nàutic de Barcelona, un punt de trobada de referència que tanca les seves portes marcat per la tecnologia i amb un total de 56.000 visitants.

Comparteix / Comparte