port-olimpic-de-barcelona-apartaments-flotantsEl dia 2 de novembre La Vanguardia va publicar l’article: “El Port Olímpic es conjura contra els apartaments flotants” redactada per Luis Benvenuty i on és reflectia la situació denunciada per Port Olímpic sobre el lloguer d’embarcacions com a pisos turístics il•legals. Fruit d’aquesta llarga gestió i seguiment, Port Olímpic ha aconseguit reduir a més d’un 40% les possibles embarcacions sospitoses de ser utilitzades com a apartaments turístics.

Però encara hi ha molt treball per realitzar, com bé manifestava Joan Guitar, director del port: “Les irregularitats segueixen materialitzant-se en molèsties, escandaloses festes, problemes de seguretat, orins i vòmits, un exagerat desgast de les instal•lacions portuàries, burilles que volen fins a l’embarcació de l’amarrament del costat…” des de Port Olímpic s’està procedint a tots els mitjans necessaris per poder hostilitzar a aquesta nova economia il•legal i oferir un port amb les millors instal•lacions.

Com bé demostra, la instal•lació de set controls d’accés mitjançant empremtes dactilars en les portes de les dàrsenes i dels banys, mitjans molt més efectius contra l’ús d’apartaments flotants que altres processos legals més llargs i complicats.

Agraïm l’article i entrevista del periodista Luis Benvenuty.

Més info: http://www.lavanguardia.com/edicion-impresa/20161102/411497285262/el-port-olimpic-es-conjura-contra-els-apartaments-flotants.html

Comparteix / Comparte