olimpic market summer edition
El mercat de moda i complements Olimpic Market, que se celebra mensualment a Port Olímpic, ha viscut aquest cap de setmana una altra exitosa edició, marcada per l’arribada de l’estiu i per la programació de més activitats gratuïtes.

L’esdeveniment s’està consolidant com una de les propostes d’entreteniment familiar més saludables i divertides dels caps de setmana de Barcelona, ja que reuneix compres al costat del mar en un ambient molt agradable, tallers creatius per a nens, concerts de música en viu, espectacles de ball i sessions de ioga al vespre.

L’espai creatiu infantil, on els nens realitzen activitats supervisats per una monitora, és un dels més reeixits, al costat de l’activitat Free Ioga Sunset, realitzada el dissabte, i l’espectacle de swing del diumenge a la tarda.

En aquesta edició, a més, Olimpic Market ha comptat amb el suport de Dressed in music, que ha programat dos concerts de música en viu: el grup Retirada dissabte a la tarda i Urfabrique l’endemà, tots dos amb gran acollida entre el públic.

El restaurant La Fonda del Port Olímpic ha tornat a col·laborar amb l’organització d’aquest esdeveniment, amb el qual Port Olímpic vol oferir un plus d’entreteniment familiar als veïns de la zona.

visita nuestro instagram portolimpic

Comparteix / Comparte