didac_costa_5
El 6 de novembre de 2016 es va iniciar la vuitena edició de la Vendée Globe amb la participació de Didac Cost, únic representant espanyol. Didac Costa és bomber professional, i ja ha completat una volta al voltant del món en la Barcelona World Race 2014-2015, juntament amb Aleix Gelabert.

La Vendée Globe és considerada la prova més dura de navegació. En les set anteriors edicions de la Vendée Globe han competit un total de 138 navegants, però només 71 han aconseguit creuar la línia d’arribada; mostrant com només uns pocs arriben a la meta per la duresa de la prova. De moment, Didac Costa se situa en el lloc 15 de la general amb la seva ” One Planti One Ocean”. El projecte de Didac compta amb el suport de la Fundació Navegació Oceànica de Barcelona (FNOB), que li ha llogat el One Planet One Ocean i la Comissió Oceanogràfica Intergovernamental de la UNESCO.

A Didac Costa encara li queden 21431 KM per acabar de recórrer la volta al món en solitari, sense escales i sense assistència tècnica. Des de Port Olímpic li desitgem tota la sort i força.
Pots seguir la Vendée Globe en: http://www.vendeeglobe.org/

Comparteix / Comparte