punaluu
Segon dia a Port Olimpic i, amb moltes ganes, em dirigeixo juntament amb la meva parella a la seu del Punalu’u Sailing Club, instal·lada al Moll de la Marina.

Aquesta empresa charter i d’activitats aquàtiques ofereix un gran ventall de possibilitats en quant a experiències nàutiques: des del lloguer d’embarcacions, Paddle Surf, Trimaran, Hobie Cat, Caiac, o Wake Jet; fins a aventures nàutiques, esdeveniments per grups o classes de tot tipus.
Finalment, ens hem decantat per un dels interessants cursos que ofereix l’empresa: Aeroyoga, una bona activitat per realitzar de bon matí. El nostre instructor, ens ha comentat que aquest esport fomenta la creativitat, tonifica i defineix els nostres músculs, cosa que hem comprovat al finalitzar la classe, molt relaxats i com nous. Per això, hem decidit seguir amb aquest tipus d’activitats però traslladant-nos dins el mar, ja que començava a fer molta calor.

Durant una hora i mitja hem realitzat un curs de SUP Pilates, que consisteix en una classe completa de Hatha Yoga dins el mar, treballant sobre una taula de Stand Up Paddle Surf. Des de l’interior del mar hem observat com es realitzaven classes d’entrenament funcional dins de la platja, tant de Functional Surf Training amb entrenador personal, com cursos d’iniciació al surf.

El Port Olímpic és ideal també per venir a passar l’estona amb la teva parella, ja que ofereix un gran ventall de possibilitats per a tot tipus de persones, des de les mes atrevides i aventureres, fins les que busquen activitats més tranquil·les.

Ja esgotats, després de tant de moviment, Sol i aigua, ens hem dirigit cap a la zona de restauració del Port Olímpic. Ens hem trobat amb una gran quantitat de restaurants i bars, tots ells amb molt bones referències i amb productes de la millor qualitat.

Quin d’ells ens recomanes? Comenta’ns el teu restaurant del Port preferit a les nostres xarxes socials amb el hashtag #OLIMPICSUMMERDAY2

Comparteix / Comparte