centre municipal de vela barcelona nautica mar
He arribat aquest matí a Port Olímpic amb ganes d’aventura i de viure noves experiències; amb l’objectiu de descobrir tot allò que m’ofereixen les seves instal·lacions.

El primer que he fet és anar al Centre Municipal de Vela, doncs últimament està tenint molt èxit i m’han parlat molt bé del centre com a experts en multi-esports, cursos i sortides en pràcticament totes les disciplines.

En ser un dia entre setmana, molts nens i nenes es trobaven per la zona on té lloc el Campus d’Estiu del CMV, un espai on aquells amb més ganes d’aprendre i passar-ho bé, aconsegueixen gaudir d’un dels majors atractius de la nostra ciutat: el mar.

He pogut observar com realitzaven moltes activitats divertides i adaptades a cada grup d’edat: els més petits (Kids) combinaven les mogudes activitats d’aigua amb altres de terra més tranquil·les, per així tenir el seu temps de descans i repòs. En canvi, el grup de juvenils es trobava navegant en les modalitats de Vela Lleugera, Creuer, Catamarà, Paddle Surf, Windsurf, Caiac i Paddle Surf Gegant. Tot això, juntament amb tallers nàutics, jocs d’orientació, anglès en paddle surf gegant, volei-mar, etc… Creen la perfecta combinació de diversió i educació per tots aquests aventurers nens.

A mig matí, he tingut la possibilitat d’embarcar-me en un d’aquests vaixells, des d’on he tingut opció de gaudir de tots els plaers de la navegació: la sensació de velocitat, la brisa del mar i com no! l’espectacular skyline de Barcelona.

M’ha atès un dels tècnics de les instal·lacions, tots ells titulats i inscrits en el Registre Oficial de Professionals al Consell Català de l’Esport. M’he sentit veritablement segura i en bones mans, i he comprovat com els nens aprenen a estimar el mar i la nàutica amb la millor instrucció.

Durant tot l’any, el CMV presenta una gran varietat de cursos a preus molt assequibles en diferents disciplines, que m’han semblat molt atractives per a properes visites.

No havia conegut el centre anteriorment i m’ha sorprès i commogut la seva finalitat de promoure el món de la vela com a esport i com a estil de vida; uns valors que transmeten a tots els visitants, siguin experts o no en el tema, perquè visquin una experiència inoblidable.

El Centre Municipal de Vela, la porta oberta al mar de Barcelona.

Comparteix / Comparte