Amb l’arribada de l’estiu, a Port Olímpic hem creat un nou Concurs per Instagram per a tots els amants de la fotografia. El guanyador podrà gaudir d’un menú per a 2 persones al restaurant del port “El Cangrejo Loco”.

Per poder participar en el concurs:
• Penja una imatge a Instagram on hi aparegui Port Olímpic i la teva visió de “l’Estiu Olimpic”. Volem descobrir de quina manera gaudiu de Port Olímpic, de les embarcacions, de la mar i de l’esport nàutic, a l’entorn del port.
• Etiqueta el @portolimpicbcn i utilitza el hashtag #estiuOlimpic. Recorda que el teu perfil ha de ser públic per a què podem veure la foto.
• Les imatges seleccionades les compartirem al nostre perfil, donant visibilitat als fotògrafs que hagin realitzat la seva millor captura.
• Sereu vosaltres qui triareu el guanyador! Entre totes les imatges pujades al nostre perfil d’Instagram, la imatge guanyadora serà aquella que aconsegueixi més “M’agrada” abans del 5 d’agost, dia en què es decidirà qui és el guanyador.

EL PREMI
El guanyador podrà gaudir d’un deliciós menú per a dues persones al restaurant “El Cangrejo Loco”, composat per un pica-pica a compartir, un plat principal, postres i beguda. El guanyador rebrà un document que haurà d’entregar al restaurant el dia que desitgi beneficiar-se del premi, per garantir la formalització del concurs. Vàlid fins el 30-09.

Us animem a tots a participar i a compartir les vostres vivències a #estiuOlimpic.

Comparteix / Comparte