concierto luna cohen port olimpic
Ahir, 15 de juny, es va celebrar a Port Olímpic el magnífic concert de Bossa Nova de l’artista Luna Cohen, que va actuar juntament amb el guitarrista Jurandir Santana i el percussionista Alan Souza.

L’acte va tenir lloc a la part superior del moll de l’escullera del Poblenou, al qual s’accedia per les escales del moll de Gregal. Allà, hi havia un control d’accés per recollir les invitacions, ja que es tractava d’un esdeveniment privat. Per tal d’arribar a la zona del concert, s’havia de realitzar una agradable caminada acompanyada de la llum de capvespre i la brisa marina.

A les 21h es van obrir les portes al recinte, i es va servir una copa de cava de benvinguda i un petit refrigeri format per pinxos de salmó i pernil. Des d’aquella alçada es podien gaudir les vistes del Port i la decoració especial establerta pel l’actuació, a la part final del moll.

A les 21:30 va començar la primera part del concert i els músics van delectar als assistents amb diverses cançons brasileres que, juntament amb el paisatge del Port Olímpic i els colors rogencs que oferia el cel al capvespre, van aportar un ambient molt acollidor i màgic.

A les 22h es va realitzar una pausa per oferir un refrigeri format per entrepans i tapes, cortesia de El Cangrejo Loco i, al cap de 40 minuts, va començar una segona part del concert que va acabar d’arrodonir la velada gracies al talent dels artistes. Per finalitzar, es va oferir una degustació de gin tònics i refrescos per tots aquells que ho desitgessin.

El concert, va resultar en un alt nivell d’assistència, d’ aproximadament 100 persones, que van poder gaudir d’una molt bona organització i de l’atmosfera perfecte per celebrar el 25 aniversari del Port Olímpic.

Aquest esdeveniment va ser possible gràcies als sponsors Coca-Cola, Iberian Partners i Port Olímpic i al càtering de El Cangrejo Loco.

Sobre la Luna Cohen
La Luna Cohen és una noia nascuda a Belo Horizonte, a Brasil, que es va mudar a Barcelona quan tenia 23 anys per acabar els seus estudis. Després de que l’atzar la portés a trobar-se amb Manu Chao, amb qui va realitzar una sessió d’enregistrament informal, va decidir anar a l’escola de música, on va començar a conèixer i treballar amb altres músics de jazz. Més tard es va mudar durant una temporada a viure a Londres, on va seguir creixent i evolucionant, composant noves cançons i participant a diferents esdeveniments.

Cohen sempre ha mantingut la seva essència i estil en totes les seves composicions, una barreja de jazz i bossa nova en els seus dos idiomes: brasiler i català, llengua que ha anat interioritzant al llarg d’aquests 17 anys que porta vivint a Barcelona.

Comparteix / Comparte