marina day olimpic market
Aquest cap de setmana hem celebrat el Marina Day obert a famílies, turistes i habitants que la ciutat, que han pogut gaudir d’aquesta estiuenca edició. Per a la festa dels ports esportius, Port Olímpic ha organitzat, d’una banda, el mercat de moda i complements Olimpic Market que s’ha allargat durant tot el cap de setmana. Ha comptat amb més d’una trentena de parades artesanes, música en directe, activitats infantils i una visita molt especial: Mickey i Minnie Mouse.

D’altra banda, es van oferir sortides gratuïtes en catamarà als compradors de l’Olimpic Market, que van establir-se en dos torns: un a les 18:30h i l’altre a les 20h. Més de quaranta persones van poder gaudir de les vistes i de la posta de sol des de l’interior del mar.

El Centre Municipal de Vela, com cada any, va obrir les seves instal·lacions a la ciutadania amb activitats nàutiques per a totes les edats. Vam poder gaudir de sortides en embarcacions de vela i catamarà amb instructor, a més d’ofertes exclusives en el lloguer de Paddle Surf i Caiac.

Tot i la meteorologia inestable d’aquest cap de setmana, el Marina Day es va celebrar amb èxit, amb una alta implicació de les empreses i usuaris de Port Olímpic que es va veure reflectit en la satisfacció dels seus visitants.

Comparteix / Comparte