nacra18
El Reial Club Marítim de Barcelona i el Reial Club Nàutic de Barcelona amb l’aprovació de la Reial Federació Espanyola de Vela i la col·laboració de la Federació Catalana de Vela, celebren el Campionat Mundial de Nacra 15 d’aquest 2018, que té lloc a la costa de Barcelona del 22 al 28 d’abril.

El Campionat Mundial Nacra 15 va començar amb molta afluència i molta activitat. Les carreres s’estan duent a terme al Centre Internacional de Vela de Barcelona, un concepte innovador en instal·lacions esportives, dissenyat per satisfer les necessitats específiques dels atletes d’esports aquàtics que participen en la competència d’alt nivell, i per als joves que lluiten per assolir els seus objectius.

Durant la jornada del diumenge 22, tots els mariners van realitzar una cursa al matí, i a la tarda va tenir lloc la cerimònia d’obertura dels campionats. Més tard, tots els assistents van gaudir els aperitius de benvinguda. A més, aquest campionat és classificatori per als Jocs Olímpics de la Joventut que se celebraran a Buenos Aires, Argentina. En total, dels 19 països que participen en aquest torneig, hi haurà 7 classificats.

Segueix tota la competició aquí.

Comparteix / Comparte