Aquest diumenge 10 de febrer es disputa la eDreams Mitja Marató de Barcelona que, enguany, posa el cartell de ‘sold out’ després d’esgotar tots els seus dorsals disponibles (19.000). Això significa el rècord de la història de la prova, superant els 17.800 de 2017, xifra que representava la millor participació fins a la data.

A les 8:45h es donarà el tret de sortida a aquesta cursa urbana, que s’inicia a Pg. Pujades i compta amb el següent recorregut:

SORTIDA: Pg. Pujades
P. Picasso – Av. Marquès Argentera – P. Isabel II – P. Colon – Josep Carnet – Pl.Drassanes – Paral•lel – Entença – Gran Via – Bailén – Ronda Sant Pere – P. Sant Joan – P.Lluís Companys – B. Muñoz – Pallars – Llacuna – Perú – Josep Pla – Gran Via – Rambla Prim – Diagonal SENTIT Llobregat – Espronceda – Diagonal SENTIT Besòs – Plaça llevant – P. Taulat – Selva de mar – P. Garcia Faria – P. Calvell – Av . Litoral – Port Olímpic -Arquitecte Sert – Salvador Espriu – Marina – Pujades.
ARRIBADA: Pg. Pujades

Anunciem que hi haurà restriccions de trànsit en els voltants de la sortida, des de les 07:30 hores del matí. La resta de trànsit, en el nostre districte, quedarà tallat cap a les 8.45 hores i la circulació s’anirà obrint al trànsit a mesura que vagi passant l’últim corredor.

Més informació sobre la eDreams Mitja Marató de Barcelona

Comparteix / Comparte