Arriba l’estiu i amb ell, l’agenda nàutica i cultural de Port Olímpic.
Arriba l’estiu a Port Olímpic i et presenten el que vindrà en els pròxims mesos, a més de totes les campanyes i promocions vigents a les que pots participar.

MENORCA SANT JOAN – TROFEU ALFONS XIII
Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat la Regata Menorca Sant Joan – Trofeo Alfonso XIII, organitzada pel Reial Club Nàutic Barcelona i el Club Marítim Mahó, i que uneix Barcelona i Mahó per Sant Joan. Més de 30 embarcacions han competit en aquesta regata i ja podeu trobar els resultats i classificacions a la web.

XII REGATA RUIG VELA CLÀSSICA
Del 10 al 13 de juliol torna la hora dels clàssics: la regata Puig Vela Clàssica en la seva XII edició. Com cada any, els més impressionants velers clàssics procedents d’Espanya, França, Itàlia, Anglaterra, Alemanya, Holanda o els Estats Units navegaran fins a aigües barcelonines per ser partícips d’aquesta competició que cada any atrau prop de 500 regatistes del més alt nivell i que suposa un rellevant impacte sobre l’economia de la ciutat.

CINEMA LLIURE A LA PLATJA
Del 27 de juny a l’1 de juliol, Barcelona participa en una nova edició del Cinema lliure a la platja, un estiu més amb projeccions cinematogràfiques a la platja de Sant Sebastià amb la següent programació:
27 de juny – Viaje al cuarto de una madre
4 de juliol – Bienvenida a Montparnasse
11 de juliol – Kubo y las dos cuerdas mágicas (familiar)
18 de juliol – Leto
25 de juliol – Carmen y lola
1 d’agost – El públic tria *Votacions obertes

FESTA DE SANT CRISTÒFOR
Sant Cristòfor, patró dels automòbils i protector dels viatgers, és una figura molt venerada des de fa segles en diversos llocs de la ciutat. La festa se celebra en honor de sant Cristòfor, personatge amb molta devoció a Barcelona a qui la tradició atribueix el fet d’haver prestat serveis a viatgers i vianants, per la qual cosa en va esdevenir patró.

El dia 10 de juliol a partir de les 13h, en torn a aquesta festivitat, una gran col•lecció de cotxes clàssics s’exposarà a les instal•lacions de Port Olímpic. Una gran data pels amants del motor.


CONCURS DE FOTOS PER INSTAGRAM #estiuOlimpic
Amb l’arribada de l’estiu, a Port Olímpic hem creat una nova promoció per a tots els amants de la fotografia: un concurs fotogràfic a través de l’aplicació Instagram. Etiqueta les teves imatges de Port Olímpic i els seus voltants amb el hashtag #estiuOlimpic, cada setmana triarem les millors fotografies i les compartirem al nostre perfil.

Entre elles, la que aconsegueixi més “M’agrada” obtindrà un premi i moltes sorpreses com ara una sortida en embarcació o un àpat als magnífics restaurants del Port. Més endavant donarem més detalls d’aquest concurs.

A MÉS, ET RECOMANEM…

NAVEGAR TÉ PREMI!
Port Olímpic se suma, un any més, a la iniciativa de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET): la promoció “Navegar té premi. Amarra Gratis!” Més informació

#OlimpicBlue
A la secció #OlimpicBlue de Port Olímpic es recorden i es destaquen les accions sostenibles i “bones pràctiques” que es poden dur a terme al port.
L’entorn marí en què es desenvolupen les nostres activitats és especialment sensible a les actuacions dels seus usuaris. Per això, la vostra participació i implicació en la preservació del medi ambient és fonamental per garantir que les accions i millores que s’estan duent a terme a Port Olímpic obtinguin un bon resultat i s’arribi a una reducció de l’impacte ambiental provocat.
Més informació.

BANDERA BLAVA 2019
Port Olímpic ha estat reconegut, un any més, amb el prestigiós guardó Bandera Blava per la seva bona gestió ambiental. Aquest guardó valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental.
Més informació.

Comparteix / Comparte