agenda-port-olimpic
Ens preparem per a un nou mes amb activitats per no deixar de gaudir de la nàutica.

El 31 d’octubre – 1 de novembre La Castanyada
Vine a celebrar la Castanyada, gaudeix d’un magnífic menú amb vistes al mar, en els restaurants del Port Olímpic, amb una gran varietat de plats per tots els gustos.

14 de novembre* Placa commemorativa
El Port Olímpic té l’honor de rebre la Placa commemorativa que entregarà Salvament Marítim a Pobasa, per oferir ajuda i ser proactius de manera altruista.
Salvament Marítim, amb aquesta condecoració, reconeix el treball de Pobasa durant aquests anys a Port Olímpic.
*Data pendent de confirmació

17 de novembre Cursa de la Dona “Central Lechera Asturiana” 2019
El proper diumenge 17 de novembre tindrà lloc la XV Cursa de la Dona “Central Lechera Asturiana” de Barcelona, a partir de les 9 h amb sortida des d’Av. Maria Cristina (Fonts de Montjuïc) i amb arribada a Av. De Rius i Taulet.

Ens preparem per al Nadal
No et perdis els menús de Nadal, Cap d’Any i Reis als restaurants del Port Olímpic, que han preparat especialment per aquesta època de l’any.
A més, les empreses del Port Olímpic tenen preparades ofertes per unes festes gaudint del mar.
A mesura que anem rebent els menús i ofertes els anirem publicant. Fes un ull al nostre directori i coneix les empreses del Port Olímpic.

Avanç 2020…
Exposició MARVIVA
Seguint amb el nostre pla medi ambiental, Port Olímpic acollirà l’exposició MARVIVA, durant el mes de gener i febrer. El projecte MARVIVA, és una exposició que vol sensibilitzar i conscienciar sobre les deixalles marines.
No et perdis cap detall, pròximament més informació!

Comparteix / Comparte