regataNadal
XERRADA MÓN RODÓ
El pròxim 30 de novembre a les 19:15h, el Club de Mar Port Olímpic organitza una nova conferència al panyol de les seves instal·lacions: “7 anys navegant pel món amb el Katay, un Hunter 35.” L’Esther i l’Albert ens expliquen la seva història: del 2006 al 2012 van estar vivint i navegant en el veler Katay realitzant cinc travesses de l’Atlàntic i completant la volta al món amb sortida i arribada a Empuriabrava. Està obert a tothom, socis i no socis.

XXIV REGATA DE NADAL CLUB DE MAR 2018
Aquest any, la Regata de Nadal que organitza el Club de Mar del Port Olímpic es celebrarà els propers dies 1 i 2 de desembre, en dues proves, com és tradicional.

La regata per a vaixells de classe creuer d’aquest any, comptarà amb el següent programa:
Dissabte 1. Recorregut costaner o alternativament amb boies (5 a 10 milles). Senyal d’atenció 12.25 h. (esmorzar a partir de les 10h davant la seu social del club organitzador, reunió de patrons 11:00)
Diumenge 2. Recorregut amb boies (5 a 10 milles).(esmorzar a partir de les 10h davant la seu social del club organitzador, reunió de patrons 11:00)

Per a que la regata tingui validesa cal que es completi com a mínim una prova. Cas de no poder realitzar cap de les dues proves, s’anul•larà la regata.

El lliurament de premis es farà el diumenge dia 2 de desembre a les 18h. aproximadament, al lloc que s’indicarà el diumenge 2 a la reunió de patrons. Hi haurà Trofeus pels 3 primers classificats de cada categoria/grup que es formi.

Inscriu-te aquí

Comparteix / Comparte