olimpic Blue

Del 4 al 9 d’octubre vam tenir l’oportunitat de tenir al nostre port al veler TARA, de l’organització Tara Expéditions que realitza expedicions a favor del medi ambient.

L’equip de Tara es troba realitzant una missió, on recorren les costes d’Europa per agafar mostres de la contaminació de les desembocadures dels rius: Elba, Rin, Temessis, Sena, Loira, Garona, Tajo, Ebre, Roine i Tiber. Durant aquest viatge, Tara va estar amarrat durant 5 dies, donant a conèixer el seu treball.

Des de Port Olímpic, recordem que seguim amb la nostra campanya #OlimpicBlue, per conscienciar, reforçar les bones pràctiques i promoure el respecte per l’entorn marí.

A la nostra pàgina web, podràs trobar l’apartat sobre “Medi Ambient”, on està tota la informació sobre els objectius promoguts per tot el personal del port, una secció amb els certificats mediambientals obtinguts pel Port Olímpic i tots els PDF’s que reflecteixen la qualitat del servei i la gestió ambiental del port.

Seguim amb el nostre pla mediambiental, portant a terme les bones pràctiques, i el nostre programa #OlimpicBlue. Uneix-te tu també, informat aquí sobretot el que pots fer tu.

Comparteix / Comparte