Escola Port Corsa Náutica Hobie Center Business Yachtclub Barcelona Centro Municipal de Vela motos de agua kayak otoño ocio activo Port Olímpic temperaturas agradables mediodía finales de octubre días se acortan
A finals d’octubre el fred comença ja a deixar-se sentir a Barcelona i els dies s’escurcen, però al migdia encara pots gaudir d’unes hores de temperatures agradables, per gaudir dels teus esports preferits al mar. Per això, les diferents empreses instal•lades a Port Olímpic t’han preparat una tardor plena d’oci actiu, amb propostes que passen per cursos de vela, excursions en creuer, sortides en motos d’aigua, pesca en caiac i altres divertides activitats, per practicar tant amb amics com en família.
El Centre Municipal de Vela, el club de navegació Business Yachtclub Barcelona, Hobie Center i les escoles nàutiques Corsa Nàutica i Escola Port, per exemple, ofereixen plans per a tothom, per gaudir al màxim dels caps de setmana a Barcelona.
I, després de l’activitat escollida, restaurants com La Fonda del Port, La Fitora o El Cangrejo Loco et delectaran amb la seva cuina mediterrània.
Gaudeix dels caps de setmana a Port Olímpic!

Comparteix / Comparte